Maak een afspraak

0471 675 236 info@ivoaluconstruct.nu

Ramen en deuren

Ramen en deuren bepalen door hun stijl en vormgeving voor een groot deel de sfeer en karakteristiek van uw woning. Aluminium is daarvoor door zijn eigenschappen niet alleen kwalitatief het meest geschikte materiaal maar behoudt ook in alle denkbare stijlen een schitterende ingetogen en voorname uitstraling..

Ramen

Aluminium ramen: een beste keuze want u kiest voor jarenlang zorgeloos woonplezier! De basisvorm van het profiel is sober en ongecompliceerd en dat heeft op zich al zijn charme, want dit slanke profiel geeft een maximale lichtinval, maar er zijn vele stijlen mogelijk.

Laat u inspireren en maak uw keuze uit klassiek, romantisch, landelijk, strak minimalistisch of strak modern. En uit de waaier van meer dan 400 kleuren is altijd een kleur te vinden naar uw smaak.

Deuren

Alu Construct beseft heel goed dat een deur meteen al een indruk geeft, nog voordat een woning of ruimte betreden wordt. Daarom hebben wij met passie en de grootste zorgvuldigheid een assortiment deuren ontworpen die recht doet aan de stijl van uw woning. Vertrekkend van een sobere basisvorm zijn er eindeloos veel variaties mogelijk: softline, decoratief, robuust of slank, steeds is er een passend profiel.

Aluminium deuren zijn op zich al uiterst veilig en dat is omdat het aluminium profiel in de basis al uitzonderlijk sterk is. Maar daarnaast is er nog een aantal opties voor optimale beveiliging. We kunnen uw deuren voorzien van driepuntssluiting of speciaal ontworpen deurbeslag. Slecht nieuws voor inbrekers en goed nieuws voor u!

Bent u op zoek naar een deur die bij de stijl van uw woning past, of er zelfs volledig in opgaat of naar een deur die juist contrasteert met de gevel of een met een uniek design of bijzondere verlichting, kom dan naar Alu Construct. Wij luisteren naar uw ideeën en wensen en wij verwezenlijken wat u voor ogen staat.

DSC02165
DSC02200

Realisaties


Schuifdeur In Veranda
Terrasoverkapping Met Ramen
Terrasoverkapping Met Halfrond Sierraam

Het ‘complete doe-het-zelf bouwpakket’ met bijhorende profielsystemen

Wilt u als professional of doe-het-zelver een overkapping, carport, vaste luifel, veranda of dakkoepel zelf plaatsen, dan maken wij het u gemakkelijk met onze op maat vervaardigde en compleet samengestelde bouwpakketten.

Meer informatie
 • Altijd maatwerk uit eigen atelier

 • Afspraak is afspraak

 • Snelle offerte

 • Eén aanspreekpunt &
  persoonlijke begeleiding

 • IVO ALU CONSTRUCT

 • Kluizerdijk 20

 • 3930 Hamont-Achel

 • Tel. 0032471675236

 • BE 0716.953.427